Вимоги до локації та приміщення

🏡 Вимоги до локації:

  • пішохідні центральні вулиці міста, або ТРЦ, з максимальним трафіком з понеділка по неділю,
  • оптимально: розташування поруч інших закладів формату Quick Service Restaurants (McDonald’s, KFC, Burger King, Subway, Five Guys, Shake Shake, Chipotle, Wendy’s, Pret A Manger і такі інші) або інші популярні заклади громадського харчування, кафе, бари.
  • розташування в діловій частині міста з офісними центрами, офісами компаній в радіусі до 3-5 кілометрів від закладу.

🏡 Вимоги до приміщення QSRD закладу: 

  • квадратура від 30 кв. м. (від 12 кв. м. для QSRD food&coffee point)
  • від 15 до 50 квт електрики
  • базова притоково-витяжна вентиляція
  • можливість розміщення стоячого/сидячого літнього майданчика перед або поруч з закладом (або перед корнером/острівцем QSRD food&coffee point).

🏡 Перелік необхідної інформації для розробки дизайн-проекту:

  • план приміщення та літнього майданчика в теперішньому стані
  • фото вхідної групи, окремо фото дверей та сходинок
  • відео вхідної групи з різних ракурсів
  • відео від вхідної групи через все приміщення
  • фото стін приміщення, окремі фото кожної стіни
  • фото стін з електропроводкою (виходи розеток 220В/380В, освітлення стеля/стіни)
  • фото стін з каналізаційними виходами чи наявною каналізацією
  • фото стін з вентиляційними отворами чи наявною вентиляцією
  • фото “мокрих точок”

🏡 Анкета-опитник технічного стану примішення: Білий налив, Філадельфія, Канапка бар

🏡Анкета-опитник технічного стану примішення: Мушля, БПШ, Dogs&Burgers

При наявності неспівпадінь на плані та фото потрібна буде додаткова інформація