Правила роботи з брендом

  1. Франчазі має використовувати бренд Франчайзера в цілях розвитку бізнесу та збільшення прибутку не завдаючи шкоди репутації бренду та Франчайзера.
  2. Франчазі повинен використовувати продукцію, напої та послуги від постачальників, визначених Франчайзером.
  3. Франчазі має використовувати посуд та упаковку в затвердженому дизайні та від затверждених Франчайзером постачальників.
  4. Франчазі повинен дотримуватись Стандартів швидкості обслуговування гостей (видача страв та напоїв від 60 до 120 секунд)
  5. Франчазі повинен дотримуватись затверджених Технологічних карт для страв та напоїв задля збереження якості та смакових властивостей страв та напоїв на єдиному високому рівні у всіх закладах Франчайзера
  6. Франчазі повинен повідомляти про невідповідну якість продукції, напоїв та послуг команді Франчайзера для усунення проблеми, збереження якості на єдиному високому рівні.
  7. Франчазі має використовувати музичний супровід, наданий Франчайзером, або свій у відповідному до бренду стилю, враховуючи Закон України 2310-IX від 7.10.2022
  8. Франчазі повинен забезпечити працівників уніформою з логотипом бренду відповідно до його стилю
  9. Франчазі зобов’язаний дотримуватись сам та навчати працівників Стандартам роботи: чек-листи (самостійно відредаговані під свій заклад), контроль безпеки продукції, товарне сусідство, принципи FIFO в роботі, температурні режими, журнал здоров’я працівників, тощо)
  10. Франчазі повинен мати заключені договори та проводити заходи згідно визначеного договором графіку:
    • Договір на вивезення та утилізацію твердих побутових відходів (ТБВ),
    • Підписаний договір на проведення щоквартальних аналізів води та проби продукції,
    • Підписаний договір на проведення заходів з дезинсекції та дератизації,
    • Договір на обслуговування холодильнильного та морозильного обладнання,
    • Підписаний договір на проходження медичних оглядів працівників
  11. Франчазі не повинен перешкоджати аудиту представником Франчайзера (онлайн/офлайн), при умові наявності у перевіряючого медичної книжки