Пошук персоналу

Керуючий ресторану (посадова інструкція)
  • Вимоги:
Досвід роботи керуючим від 2 років в ресторані
Знання бізнес-процесів ресторану
Досвід фінансового управління та бізнес-планування
Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду
Основна вимога — любов до роботи, до Гостей, клієнтоорієнтованість!
  • Обов’язки:
Планування фінансової та господарської діяльності
Виконання планових бізнес-показників
Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану, спілкування з Гостями
Взаємодія з контролюючими органами
Контроль дотримання стандартів HACCP
Збільшення продажів, прибутку, продуктивності ресторану
Підбір та навчання персоналу

Звітність по встановленим стандартам компанії

 

 
Бухгалтер ресторану ( посадова інструкція)
  • Вимоги:
досвід роботи у ресторанах / барах на аналогічній посаді головного бухгалтера обов’язковий
володіння 1С 8.2/8.3, Smart Account та Smart Touch
досвід проходження перевірок контролюючими органами
готовність працювати з великим обсягом інформації
  • Обов’язки:
ведення ТОВ на загальній системі оподаткування з ПДВ у повному обсязі
ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку
формування рахунків та накладних для ТОВ на загальній системі з ПДВ та управлінський облік
перевірка правильності оформлення отриманих первинних документів (витратних накладних, поверненних накладних) за формою та змістом
коректне оприбуткування товару
ведення інвентаризацій
взаємодія з постачальниками

контроль складання замовлень на продукти

 

 
Адміністратор ресторану (посадова інструкція)
  • Вимоги:
досвід роботи від 1 року на посаді адміністратора ресторану;
готовність працювати з великою кількістю Гостей;
знання касової дисципліни;
  • Обов’язки:
зустрічати Гостей;
підтримувати комфортну та приємну атмосферу в залі;
керувати персоналом (навчати новачків, складати графіки роботи, контролювати робочі процеси);
проведення готівкових та безготівкових розрахунків відкриття, закриття дня;
складання касових звітів;
працювати з документацією.
 
Супербармен (посадова інструкція)
  • Вимоги:
вік від 18 років!
якщо немає досвіду — ми всьому навчаємо! Найголовніше — Ваше бажання вчитись!
готовність до інтенсивної роботи
  • Обов’язки:
приготування страв відповідно до технологічних карт
дотримання санітарно-епідеміологічних норм та правил
 
 
Інструменти пошуку
https://www.work.ua/ru/jobs-kyiv/
https://robota.ua
https://t.me/rwKiev_ua
https://t.me/kiev_rab
https://t.me/r_kyiv
https://t.me/business_chat_ua
https://t.me/work_rabota_ua
https://invite.viber.com/?g2=AQBi8gNbd3JrckmbZVjURbrw%2Fcad%2FqlpC9lTpfefLdcY%2BXlHJAqLorDg1CmXjT2J                фріланс прибиральниці
https://invite.viber.com/?g2=AQAL2tnKjOQR8krHjzSk6fnqa%2FRVa3WXivoGyYLg%2FsakKMcO6nIh%2BCrYc6j%2FJPX3           – фріланс HoReCa
https://invite.viber.com/?g2=AQBmVKFGofSxAUrVWWPRJoByPhMZas8kOiIjuDCvoA9K3kKJV%2Fsod7DspZhimeno       – фріланс HoReCa
https://t.me/RabotaKievStroitelstvo     – клінінг, будівництво, грузчики, різноробочі