Керуючий ресторану (посадова інструкція) |
|
Досвід роботи керуючим від 2 років в ресторані |
Знання бізнес-процесів ресторану |
Досвід фінансового управління та бізнес-планування |
Досвід управління персоналом, мотивація персоналу та формування команди, вміння надихати команду |
Основна вимога — любов до роботи, до Гостей, клієнтоорієнтованість! |
|
Планування фінансової та господарської діяльності |
Виконання планових бізнес-показників |
Щоденна організація та контроль всіх напрямків роботи ресторану, спілкування з Гостями |
Взаємодія з контролюючими органами |
Контроль дотримання стандартів HACCP |
Збільшення продажів, прибутку, продуктивності ресторану |
Підбір та навчання персоналу |
Звітність по встановленим стандартам компанії
|
Бухгалтер ресторану ( посадова інструкція) |
|
досвід роботи у ресторанах / барах на аналогічній посаді головного бухгалтера обов’язковий |
володіння 1С 8.2/8.3, Smart Account та Smart Touch |
досвід проходження перевірок контролюючими органами |
готовність працювати з великим обсягом інформації |
|
ведення ТОВ на загальній системі оподаткування з ПДВ у повному обсязі |
ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку |
формування рахунків та накладних для ТОВ на загальній системі з ПДВ та управлінський облік |
перевірка правильності оформлення отриманих первинних документів (витратних накладних, поверненних накладних) за формою та змістом |
коректне оприбуткування товару |
ведення інвентаризацій |
взаємодія з постачальниками |
контроль складання замовлень на продукти
|
Адміністратор ресторану (посадова інструкція) |
|
досвід роботи від 1 року на посаді адміністратора ресторану; |
готовність працювати з великою кількістю Гостей; |
знання касової дисципліни; |
|
зустрічати Гостей; |
підтримувати комфортну та приємну атмосферу в залі; |
керувати персоналом (навчати новачків, складати графіки роботи, контролювати робочі процеси); |
проведення готівкових та безготівкових розрахунків відкриття, закриття дня; |
складання касових звітів; |
працювати з документацією. |
Супербармен (посадова інструкція) |
|
вік від 18 років! |
якщо немає досвіду — ми всьому навчаємо! Найголовніше — Ваше бажання вчитись! |
готовність до інтенсивної роботи |
|
приготування страв відповідно до технологічних карт |
дотримання санітарно-епідеміологічних норм та правил |
Інструменти пошуку |
https://www.work.ua/ru/jobs-kyiv/ |
https://robota.ua |
https://t.me/rwKiev_ua |
https://t.me/kiev_rab |
https://t.me/r_kyiv |
https://t.me/business_chat_ua |
https://t.me/work_rabota_ua |
https://invite.viber.com/?g2=AQBi8gNbd3JrckmbZVjURbrw%2Fcad%2FqlpC9lTpfefLdcY%2BXlHJAqLorDg1CmXjT2J фріланс прибиральниці |
https://invite.viber.com/?g2=AQAL2tnKjOQR8krHjzSk6fnqa%2FRVa3WXivoGyYLg%2FsakKMcO6nIh%2BCrYc6j%2FJPX3 – фріланс HoReCa |
https://invite.viber.com/?g2=AQBmVKFGofSxAUrVWWPRJoByPhMZas8kOiIjuDCvoA9K3kKJV%2Fsod7DspZhimeno – фріланс HoReCa |
https://t.me/RabotaKievStroitelstvo – клінінг, будівництво, грузчики, різноробочі |