система навчання
Впровадження системи навчання у ресторані
Відповідальний за впровадження системи навчання у ресторані – керуючий ресторану .
Керуючому необхідно визначити відповідальних за проведення навчання на станціях (адміністратор / су-шеф / старший кухар).
Для ресторанів компанії – провести ознайомлення з політикою системи навчання* (керуючий, шеф, відповідальні за систему навчання – підписати та зберігати у ресторані).
Провести ознайомлення з порталом та матеріалами згідно чек-листу**.
Після впровадження системи, навчання працівників необхідно проводити за алгоритмами системи та з виконанням усіх вимог щодо проведення навчального процесу.
* Політика системи навчання
не доступно у Demo
** Чек-лист впровадження системи навчання
не доступно у Demo
Програма для організації навчання персоналу
Дана програма використовується для навчання нових керуючих, шеф-кухарів та адміністраторів (або під час старту нового ресторану). Програма описує алгоритми проведення навчання лінійного персоналу, включаючи програму адаптації нових працівників, вимоги щодо контролю роботи співробітників та підтримання ефективності навчання на постійній основі.
Сертифікація “Навчання персоналу”
Для зручності сертифікація 📝 поділена на 2 частини: тестування ✍️ з вибором вірних відповідей та тестування з відкритими ❓ питаннями.
Пройдіть першу частину тестування з результатом 100% 🏆, а потім виконайте завдання другої частини сертифікації.