Система навчання

система навчання

Впровадження системи навчання у ресторані

📌 Відповідальний за впровадження системи навчання у ресторані – керуючий ресторану 👼.

📌 Керуючому необхідно визначити відповідальних за проведення навчання на станціях (адміністратор / су-шеф / старший кухар).

📌 Для ресторанів компанії – провести ознайомлення з політикою системи навчання* (керуючий, шеф, відповідальні за систему навчання – підписати та зберігати у ресторані).

📌 Провести ознайомлення з порталом та матеріалами згідно чек-листу**.

📌 Після впровадження системи, навчання працівників необхідно проводити за алгоритмами системи та з виконанням усіх вимог щодо проведення навчального процесу.

 

* Політика системи навчання

не доступно у Demo

** Чек-лист впровадження системи навчання

не доступно у Demo

Програма для організації навчання персоналу

Дана програма використовується для навчання 🧑🎓 нових керуючих, шеф-кухарів та адміністраторів (або під час старту нового ресторану). Програма описує алгоритми проведення навчання лінійного персоналу, включаючи програму адаптації нових працівників, вимоги щодо контролю роботи співробітників 👨‍🍳 та підтримання ефективності навчання 🦸🏻 на постійній основі. 

Керівництво з організації навчання

не доступно у Demo

Модуль “Навчання персоналу”

не доступно у Demo

Сертифікація “Навчання персоналу”

Для зручності сертифікація 📝 поділена на 2 частини: тестування ✍️ з вибором вірних відповідей та тестування з відкритими ❓ питаннями.

Пройдіть першу частину тестування з результатом 100% 🏆, а потім виконайте завдання другої частини сертифікації. 

Сертифікація – частина 1

Сертифікація – частина 2

не доступно у Demo