Вітаємо в Gastrofamily!
Знайомство з політиками та екскурсія по ресторану
Ви вже познайомилися зі своїм керівником , побачили зону обслуговування , кухню та зал для Гостей 🥗, відвідали приміщення для персоналу та вивчили політики компанії – це перші кроки у твоїй роботі.
Згодом ти будеш знати все 🚀, що стосується роботи у ресторані.
Мапа твого навчання
Зараз ти переходиш до програми навчання ✏️. Нижче представлена мапа ⛳️ з описом кожного етапу твого навчання у ресторані.
Ти вже знаєш загальні політики компанії. Ми розраховуємо, що ти будеш виконувати правила цих політик, тому що вони впливають на результат роботи ресторану та атмосферу у колективі. У “Пам’ятці працівника” ми зібрали ключові організаційні моменти, які допоможуть тобі зорієнтуватися у перші робочі дні та запобігти помилок надалі.
На цьому етапі ти вивчиш 4 модулі:
👉 Модуль “Ласкаво просимо до Gastrofamily”
З цього модуля ти дізнаєшся історію створення, філософію та місію компанії. Ти вивчиш цінності Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, які кожен день у кожному ресторані підтримують співробітники компанії та відчувають Гості.
👉 Модуль “ДНК Gastrofamily – стандарти та процедури”
Цей модуль познайомить тебе з принципами роботи, які націлені на підтримку високої якості продукції, сервісу та чистоти. ДНК Gastrofamily – це стандарти та процедури, які допомагають робити Гостей наших ресторанів щасливими.
👉 Модуль “Система безпеки їжі НАССР”
Інформація в цьому модулі допоможе тобі зрозуміти чому важливо виконувати процедури по санітарії та безпеці продукції. Ти вивчиш головні принципи програми НАССР, виконання яких дозволяє нести відповідальність за здоров’я наших Гостей та співробітників.
👉 Модуль “Охорона праці та безпека ресторану”
Безпека людей на території ресторану не менш важлива, ніж безпека страв, які ми готуємо. Вивчи правила по техніці безпеки на робочому місці, а також алгоритми дій під час надзвичайних ситуацій, щоб використовувати їх на практиці.
Наступний етап – вивчення процесів роботи на станціях. Навчання на кожній станції буде складатися з наступних кроків:
👉 1 крок: Вивчення теорії.
Самостійне вивчення е-модуля або контрольної інструкції по стандартах та процедурам роботи на станції, де ти навчаєшся. У кінці кожного е-модуля у тебе буде невеличке тестування і ти зможеш перевірити свої знання.
👉 2 крок: Проба сил.
Після вивчення теорії ти вийдеш на станцію. На цьому етапі з тобою буде твій наставник, який допоможе швидше навчитися працювати на практиці.
👉 3 крок: Закріплення навичок.
Коли ти навчишся виконувати стандарти, твій наставник надаси тобі можливість працювати самостійно, щоб набратися досвіду. Не хвилюйся, наставник буде поряд, щоб коригувати твою роботу та допомагати при необхідності.
Коли ти впевнено будеш виконувати усі процедури на станції, твій наставник проведе верифікацію – задасть тобі декілька питань з теорії та оцінить твої практичні навички роботи.
Після цього ти перейдеш до вивчення роботи на наступній станції по цім же крокам. Такий підхід в навчанні надасть тобі можливість стати справжнім професіоналом з перших днів роботи у ресторані!
Після того, як ти навчишся працювати та успішно пройдеш верифікації на всіх станціях, в тебе буде сертифікація – тестування, яке ти повинен пройти не нижче 80%. У тестуванні будуть питання по стандартах та процедурам роботи на станціях, включаючи питання по санітарії та безпеці їжі, охороні праці та інше. Щоб успішно пройти сертифікацію – уважно вивчай матеріали та задавай питання наставнику, якщо тобі щось не зрозуміло.
Пам’ятка працівника
Тепер переходь до навчання 🌈. Переглянь пам’ятку працівника по ключовим організаційним моментам роботи. Щоб завантажити 💥, використовуй кнопку нижче.
Відеопам’ятка
Стартове навчання
Вивчи стартові модулі 📲. Читай уважно, тому що в кінці кожного модуля в тебе буде міні-тестування ✍️ для перевірки знань.
Навчання на станціях
Перша частина навчання завершена. Тепер знайди свого наставника та повідом, що ти можеш приступати до навчання на станції.
Бажаємо удачі та швидкого набуття навичок!