- Кількість чеків на день: від 300 до 1500 на день
- Середній чек (на одну людину) — € 5−10
- Виручка в місяць – € 45 000 (300 чеків в день Х € 5 середній чек Х 30 днів)
- Видатків в місяць — € 36 000 (оренда, продукти та напої, зарплати, податки, інше 80%)
- Рентабельність (прибутковість) в місяць — € 9000 (20%)
• Food&Beverage Cost (вартість продуктів та напоїв в ціні для клієнта та виторгу закладу за місяць): 35−45%
• Labor Cost (заробітні плати в ціні для клієнта та виторгу закладу в місяць) 15%
• Rent Cost (вартість оренди в ціні для клієнта та виторгу закладу в місяць) 10%
• Paper Cost (одноразовий посуд, серветки, бокали тощо закладені в ціну для клієнта та у виторг закладу в місяць) 5%
• Taxes (податки з урахуванням валового доходу, видатків, заробітних плат, місцевих податків, ПДВ тощо закладені в ціні для клієнта та виторгу закладу в місяць) 10%
• Other costs (інші непередбачені видатки, ремонти тощо закладені в ціні для клієнта та виторгу закладу в місяць) 5%
ROI return on investment (повернення інвестицій) € 42 000 з урахуванням купівлі всього обладнання без оренд/лізингу/розстрочки обладнання — 5 місяців.
ROI return on investment (повернення інвестицій) € 36 500 з урахуванням оренд/лізингу/розстрочки обладнання — 4 місяці.