Необхідні інвестиції (в середньому в заклад від 30 кв. м. з 30 посадковими/стоячими місцями в середині закладу та на вулиці біля закладу)
- € 42 000 – з купівлею кавомашини
- € 39 500 – без купівлі кавомашини (оренда/лізинг/розстрочка)
- € 36 500 — без купівлі кавомашини та технологічного обладнання (оренда/лізинг/розстрочка)
Деталізація розрахунків:
- Обладнання — € 15 000
кавомашина — € 2500 (або оренда/лізинг/розстрочка), піч – € 1000, грилі – € 2000, посудомийна машина — € 1500 (або без посудомийної машини, якщо видача та доставка виключно в одноразовому брендованому посуді), холодильники та морозильники — € 5000, технологічне обладнання (охолоджувачі, системи розливу, столи, front desk каса, вітрини тощо) — € 3000 (або часткова оренда/лізинг/розстрочка) - Меблі – € 8 000
технологічні меблі, барна стійка, стелажі: — € 2500, гостьові меблі, столи, стільці, бочки на 30 посадкових/стоячих місць в середині закладу та на вулиці біля закладу — € 5500. - Декор — € 5 000
фірмова люстра з бокалів — € 1500, фірмові неонові лайт-бокси та вивіски – € 3000, картини — € 500. - Ремонт — € 9 000
оздоблення, освітлення, інженерія, вентиляція (за необхідності, якщо приміщення не було закладом громадського харчування) ~ € 300 кв. м.,
Посуд брендований одноразовий, серветки, палички, бокали: € 2500 - Перший склад, — € 2 500
закупка продуктів та напоїв на перші 15 днів роботи закладу (із розрахунку 300 чеків в день роботи закладу)