1 день |
"Заготовка овочів та інших продуктів" | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Заготовка морепродуктів та риби" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Устриці" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
"Приготування продуктів у фритюрі" | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 день | "Відкриття" |
"Поповнення запасів" | |
"Боули" | |
"Панкейки" | |
"Спагеті" |
3 день |
"Приготування продуктів на грилі" |
"Гарнірування сендвічів" | |
"Мідії" | |
"Закриття" |
4 день |
"Гарнірування холодних морепродуктів" |
"Гарнірування гарячих морепродуктів та стейків" |
Сертифікація НАССР (тестування) |
1 день |
"Налив напоїв" |
2 день | "Відкриття" |
"Поповнення запасів" | |
"Обслуговування" |
3 день |
"Вулиця/Зал" |
"Закриття" |
Сертифікація НАССР (тестування) |