СТАНЦІЇ MUSHLYA кафе

План навчання для працівників кухні

1 день

"Заготовка овочів та інших продуктів"

"Заготовка морепродуктів та риби"

"Устриці"

"Приготування продуктів у фритюрі"

2 день

"Відкриття"

"Поповнення запасів"

"Боули"

"Панкейки"

"Спагеті"

3 день

"Приготування продуктів на грилі"

"Гарнірування сендвічів"

"Мідії"

"Закриття"

4 день

"Гарнірування холодних морепродуктів"

"Гарнірування гарячих морепродуктів та стейків"

Сертифікація НАССР (тестування)

План навчання для працівників залу

1 день

"Налив напоїв"

2 день

"Відкриття"

"Поповнення запасів"

"Обслуговування"

3 день

"Вулиця/Зал"

"Закриття"

Сертифікація НАССР (тестування)

Маєте питання? 

Надішліть повідомлення 

директору з навчання та розвитку.