1 день |
Станція "Картопляні діпи" |
_____ |
Станція "Приготування продуктів у фритюрі" |
_____ |
Станція "Суп" |
_____ |
Станція "Устриці" |
_____ |
Станція "Вулична/Зал"
|
2 день | Станція "Відкриття" |
_____ |
Станція "Поповнення запасів" _____ |
_____ |
Станція "Заготовка овочів та інших продуктів" |
_____ |
Станція "Заготовка морепродуктів та риби" |
3 день |
Станція "Гриль" |
_____ |
Станція "Мідії" |
_____ |
Станція "Гарнірування бургерів та морепродуктів" |
_____ |
Станція "Закриття" |
4 день |
Станція "Налив напоїв" |
_____ |
Станція "Обслуговування" |
_____ |
Робота із системою пейджерів !!! якщо система використовується у ресторані |
_____ |
Частина 1 |
_____ |
Частина 2 |
_____ |
Частина 3 |
_____ |
Станція "Збирач замовлень" |
_____ |
Станція "Ранер" |
Сертифікація НАССР (тестування) |
1 день |
Станція "Картопляні діпи" |
_____ |
Станція "Приготування продуктів у фритюрі" |
_____ |
Станція "Суп" |
2 день | Станція "Відкриття" |
_____ |
Станція "Поповнення запасів" |
_____ |
Станція "Заготовка овочів та інших продуктів" |
_____ |
Станція "Заготовка морепродуктів та риби" |
3 день |
Станція "Гриль" |
_____ |
Станція "Мідії" |
_____ |
Станція "Гарнірування бургерів та морепродуктів" |
4 день |
Станція "Налив напоїв" |
_____ |
Станція "Устриці" |
_____ |
Станція "Вулична/Зал" |
_____ |
Станція "Закриття" |
5 день |
Станція "Обслуговування" |
_____ |
Робота із системою пейджерів !!! якщо система використовується у ресторані |
_____ |
Частина 1 |
_____ |
Частина 2 |
_____ |
Частина 3 |
_____ |
Станція "Збирач замовлень" |
_____ |
Станція "Ранер" |
Сертифікація НАССР (тестування) |