СТАНЦІЇ MUSHLYA БАР

План навчання 4 дні

1 день

Станція "Картопляні діпи"

_____

Станція "Приготування продуктів у фритюрі"

_____

Станція "Суп"

_____

Станція "Устриці"

_____

Станція "Вулична/Зал"

2 день

Станція "Відкриття"

_____

Станція "Поповнення запасів"

_____

_____

Станція "Заготовка овочів та інших продуктів"

_____

Станція "Заготовка морепродуктів та риби"

3 день

Станція "Гриль"

_____

Станція "Мідії"

_____

Станція "Гарнірування бургерів та морепродуктів"

_____

Станція "Закриття"

4 день

Станція "Налив напоїв"

_____

Станція "Обслуговування"

_____

Робота із системою пейджерів

!!! якщо система використовується у ресторані

_____

Частина 1

_____

Частина 2

_____

Частина 3

_____

Станція "Збирач замовлень"

_____

Станція "Ранер"

Сертифікація НАССР (тестування)

План навчання 5 днів

1 день

Станція "Картопляні діпи"

_____

Станція "Приготування продуктів у фритюрі"

_____

Станція "Суп"

2 день

Станція "Відкриття"

_____

Станція "Поповнення запасів"

_____

Станція "Заготовка овочів та інших продуктів"

_____

Станція "Заготовка морепродуктів та риби"

3 день

Станція "Гриль"

_____

Станція "Мідії"

_____

Станція "Гарнірування бургерів та морепродуктів"

4 день

Станція "Налив напоїв"

_____

Станція "Устриці"

_____

Станція "Вулична/Зал"

_____

Станція "Закриття"

5 день

Станція "Обслуговування"

_____

Робота із системою пейджерів

!!! якщо система використовується у ресторані

_____

Частина 1

_____

Частина 2

_____

Частина 3

_____

Станція "Збирач замовлень"

_____

Станція "Ранер"

Сертифікація НАССР (тестування)

Маєте питання? 

Надішліть повідомлення 

директору з навчання та розвитку.