КОНцепції ресторанів

Білий Налив — це місце про маленькі гріхи, які може собі дозволити кожен. Будь то келишок сидру, хот-дог чи устричка з лимоном — гостю знадобиться 29 гривень і 3 хвилини, щоб почекати замовлення.

Білий Налив довів, що черги — це прикольно: тут знайомляться, танцюють, освідчуються в коханні й навіть роблять кумедні меми про ці самі черги.

Тут пробують свою першу устрицю, приходять з друзями на хот-доги, а ввечері влаштовують шалені неонові діджей-паті.

Білий Налив — більше, ніж демократичний бар. Це твій найкращий дружаня, твій психотерапевт і священник, який і келишок наллє, і гріхи відпустить.

Білих Наливів уже 16, і щотижня стає більше. В кожному з них зустрічають 500-1200 гостей на день, а замовлення віддають максимум за 3 хвилини — грішники не повинні довго чекати.

Делікатесні свіжі морепродукти у доступному fast casual сегменті: за 39-59 гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, всеможливі креветки, бургери та сендвічі, а головне — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом.

Замовлення видають за 5-7 хвилин, замість посуду — крафтові човники, але prosecco – неодмінно в інстаграмних келихах.

Mushlya Bar – це місце, де вечірка ніколи не закінчується, а велике свято можна влаштувати імпульсивно, за мінімальні кошти, без усіляких передзамовлень та бронювань.

Mushlya приймає гостей у порядку живої черги, і може пропустити 500-1200 людей на день залежно від локації.

Fast casual формат від Gastrofamily з делікатесними морепродуктами, ресторанними подачами і цінником fast casual. Як і в Mushlya Bar, тут подають мідії казанками, а ігристе — пляшками, але працює повноцінний сервіс, а меню ширше та складніше: з пастою, салатами, боулами та більшим вибором сіфуду.

Mushlya Cafe – це демократична версія класичного сіфуд-ресторану. Аудиторія формату — всі, хто любить морепродукти, і хоче замовити їх тут і зараз, без попередніх бронювань та великих витрат.

Ключовий принцип такий же, як і в Mushlya Bar: жива черга, делікатесні морепродукти за 1-5 євро, час очікування замовлення — максимум 5-10 хвилин.

БПШ — це дуже зрозумілий і водночас один з найбільш «хайпових» проектів Сім’ї.

У назві вже «закладені» ключові продукти, які складають основу концепції: Біляш. Пончик. Шаурма.

Біляш — це насправді крута гастрономічна страва, якій ми хочемо «повернути минулу славу». Чому біляш — це смачно? Тому що для кожного гостя ми готуємо його з пишного тіста і свіжого м’ясного фаршу, який при приготуванні дає сік.

Пончики — це ностальгія за тими часами, коли в магазинах були «пончикові апарати» і всі діти мріяли купити ці солодкі золотисті кульки, посипані цукровою пудрою. Ось точно такі пончики робимо ми — для дітей і для дорослих, їх здорово їсти і з лимонадом, і з кавою, і з сидром.

Шаурма — королева «швидкої їжі». Ідеальне соковите м’ясо, яке зрізається з грилю в момент приготування кожної нової порції, свіжі овочі, сир і крафтовий вівсяний лаваш. Нічого зайвого. Смачно. Безпечно. Є кілька варіантів розмірів і «супер м’ясо» – для тих, хто хоче дуже ситну страву.

Ми цінуємо час гостей і кожне замовлення видаємо максимум за 3 хвилини. Людям подобається, що тут за ціною «шаурми з переходу» можна отримати безпечну свіжу смачну їжу і відмінний доброзичливий сервіс — і все це в дуже красивому «неоновому» інтер’єрі.

Ще за годину до відкриття в «БПШ» вишикувалася черга, і з того часу вона стала символом популярності цього місця. Але всі процеси налагоджені так, що вона рухається дуже швидко, і в день команда може нагодувати й зробити трохи щасливішими від 800 до 1000 гостей.

DOGS & BURGERS – один з smart casual форматів Сім’ї ресторанів Діми Борисова. У центрі уваги – бургери? Які бургери є на ринку України: або ті, які можна знайти в звичайному фаст-фуді, або дорогі бургери в ресторанах. Особливість DOGS & BURGERS в тому, що за дуже доступною ціною (від 49 гривень) ми робить фантастичні бургери зі свіжих продуктів. 

Що таке відмінний бургер? Це крафтового вершкова булочка, м’ясо або риба, які готуються безпосередньо при гості, свіжі овочі і небанальні соуси. У DOGS & BURGERS вони якраз такі: можна взяти зі стейком тунця, можна замовити соковитий чізбургер або бургер з куркою, м’ясо для якого також готується на грилі. Одна з хітових новинок – бургер майбутнього Beyond Meat (з повністю вегетаріанською котлетою, яка виявляється ще більш яскравою і соковитою, ніж звичайна). DOGS & BURGERS пропонує найнижчі в Україні ціни на такі вау – бургери. 

Що ще? Звичайно, хот-доги – з баварської сосискою в ніжному бриоши, крута шаурма, батат та інші модні страви. Пити? Бар від культового «Білого наливу». Сидр, наливка, пунш і, навіть, пиво.
Звичайно, будь-яке замовлення готується при гості та видається максимум за 3 хвилини.  

Звичайно, у нас 100% friendly-сервіс. 

Звичайно, DOGS & BURGERS стає гастрономічним місцем, де б він не працював – у якості самостійного гастробару або на фуд-корті.

Philadelphia Roll&Bowl – це ще один smart casual формат від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. В основі меню – найбільш популярні роли в «американському стилі», тобто з великою кількістю делікатесних морепродуктів та риби, сиру Філадельфія та дуже яскравими соусами – манго, теріякі та інші – які відразу додаються до ролів. «Якірні позиції» в меню – це роли «Філадельфія», «Дракони» та навіть дуже незвичні роли без рису. Всі роли готують в кількох варіаціях: з лососем, тунцем, вугрем та тигровими креветками. Крім того, бувають варіанти з маринованим тофу. Крім того, в меню є популярні боули з рибою та морепродуктами, кіноа, крем-сиром, свіжими овочами та соусами. Власні лимонади, напої, вино. З цього можна утворювати нескінченну кількість комбінацій трендових healthy-став, які ідеально будуть пасувати і для ланчу, і для вечірки. Всі страви готуються з ідеально свіжих продуктів за 3-4 хвилини та мають стильне індивідуальне пакування. Тож Philadelphia Roll&Bowl – це дуже адаптивний варіант, який ефективно може працювати і форматі smart casual кафе, і як магазин, і як сервіс доставки.

PINZARELLA – pinza, mozarella, prosecco bar. Ще один smart casual формат від Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. А ще означає, що тут для кожного гостя під замовлення за 3-5 хвилин готують чудові страви зі свіжих делікатесних продуктів, а ціни – дуже демократичні. Якірні позиції меню зазначено в самій назві концепції. В першу чергу, це «пінца». В чому головна відмінність від звичайної піци? Ми беремо 3 види борошна, додаємо дріжджі, щонайменше 28 годин ферментуємо тісто, аби потім в печі підсмажити ідеальну основу: смачну, пухку і хрумку. Потім соуси і все чого душа забажає. 4 сири, персик, лосось, халапеньо… Або ж бурату, прошуто, артишоки, трюфелі та анчоуси. Найкращі продукти, які тільки можна собі уявити. Готуємо в печі та видаємо гостю готову страву за кілька хвилин. Ось тому всі в захваті від «пінци». В моцарела барі – бейбі-моцарела, капрезе, страчатела та ціла бурата. Як-то кажуть «різні агрегатні стани» ідеального. Це кілька варіацій на тему популярного салату «Цезар» та нетривіальні десерти. Prosecco та Linoncelllo. Можна пити так, а можна робити коктейльні мікси під настрій. В PINZARELLA завжди багато людей, біля дверей – черги, а в залах – щасливі гості з добрим гумором і шаленим апетитом. Це місце з власною харизмою та, звісно, найкращим співвідношенням ціна/якість, коли йдеться про продукт.

Барсук – це гастрономічний бар. Заклад, з якого почалася історія Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Вже 10 років поспіль кожен «Барсук» готує для кількох сотень гостей на день. Тут завжди 100% посадка в обід, і безліч людей, які приходять сюди на сніданок або вечерю.

За сирниками від «Барсука» збираються люди з усіх куточків міста, у кожного є власна історія про том-ям або борщ «від Борисова», про дружній сервіс та надзвичайну атмосферу.

В чому секрет? В простих зрозумілих стравах, які готуються з добірних свіжих продуктів. В тому, що смак кожної страви доведений до ідеалу, і не має різниці, про що йдеться – соковиті котлетки з індички чи про ризото з морепродуктами.

Це «комфортна їжа». Зібрані з різних куточків світу рецепти виконані так, аби абсолютно всім гостям було смачно. За столом у «Барсуці» часто збираються люди різних поколінь, в всі знаходять свою причину для того, аби потім повертатися знову. 70% гостей «Барсука» – це постійні гості, лояльні відносини з якими вибудовуються роками.

Колись «Барсук» змінив уявлення про те, яким може бути ресторан. Він вивів на перше місце такі поняття як «смак», «щирість», «прозорість процесів» і зробив ставку на цінність довіри та людських відносин.

Ми готуємо достатньо прості зрозумілі страви. Але робимо це ідеально. Жодних компромісів щодо якості продуктів, подач та смаку. Сніданки ми подаюмо весь день.

Маєте питання? 

Надішліть повідомлення 

директору з навчання та розвитку.