сТАНЦІЇ DOGS & BURGERS

План навчання 4 дні

Станція “Фритюр: Нагетси та Креветки”

  

 

Станція “Картопля”

 

 

Станція “Доги”

  

 

Станція “Вулична/Зал”

  

Станція “Відкриття”

 

 

Станція “Поповнення запасів”

 

 

Станція “Шаурма”

 

 

Станція “Гриль: приготування продуктів”

 

Станція “Гарнірування: Чікен бургер”

 

 

Станція “Гарнірування: Чізбургери”

 

 

Станція “Чищення гриля”

 

 

Станція “Фільтрація фритюру”

 

 

Станція “Закриття”

 

Станція “Гарнірування: MEXICO бургер”

  

 

Станція “Гарнірування: Surf Turf”

 

 

Станція “Налив напоїв”

 

 

 

Станція “Обслуговування”

 

 

 

Сертифікація НАССР (тестування)

 

 

Маєте питання? 

Надішліть повідомлення 

директору з навчання та розвитку.